Dodatna ponuda hotela

U okviru našeg hotela možete pronaći različite sadržaje koje vaš boravak mogu učiniti interesantnijim.

Teretana - Hotel Vojvodina Zrenjanin

U sklopu hotela, nalazi se Fitnes klub Dr Feelgood. U zavisnosti od toga da li se bavite  fizičkim aktivnostima  profesionalno ili rekreativno, program koji se sprovodi tri puta nedeljno prilagođen je svima, bez obzira na  starosnu dob i pol. Fitnes centar Dr Feelgood obezbeđuje stručni nadzor od strane školovanih instruktora, kao i posvećenost svakom pojedincu.

Hotel Vojvodina Zrenjanin

U Physio Spa centru pronaći ćete sve što vam je potrebno za potpunu revitalizaciju duha i tela. Pažljivo odabrani stručni tim fizioterapeuta  učiniće vaše masaže nezaboravnim iskustvom kome ćete se rado vraćati.

Pored najkompletnije usluge masaža na raspolaganju su vam sauna, kao i tretmani fizikalne terapije, što čini idealnu kombinaciju za dostizanje harmonije duha i tela

Hotel Vojvodina Zrenjanin

Aperitiv bar „Bašta mala“ nudi nešto drugačije – širok spektar koktela od voća i povrća, različite kombinacije ceđenih sokova, kafe sa sojinim mlekom, smutije od voća i povrća, veliki izbor obrok salata – kreiranih od strane nutricioniste, ukusnih sendviča i pasta od čistog i najkvalitetnijeg durum brašna. Nalazi se pored recepcije u prizemlju hotela i predstavlja idealno mesto za opuštanje. Dostupan je gostima hotela, kao i svim posetiocima svakog dana od 07:00 do 00:00!

Hotel Vojvodina Zrenjanin

Salon koji vode lekari, nalazi se u welness centru hotela, u prijatno  uređenom ambijentu nudi sledeće kozmetičke usluge nege lica i tela:

lečenje i nega problematične kože, tretmani za podmlađivanje, manikir, pedikir, masaža, depilacija, solarijum, tretmani radio talasima, botoks, hijaluron, mikrodermoabrazija

Vasiljev - Hotel Vojvodina Zrenjanin
Vasiljev - Hotel Vojvodina Zrenjanin

Frizerski atelje “Vasiljev”, muško-ženski frizerski salon je ekskluzivni zastupnik za “Schwarzkopf profesional” i “REVLON” linije proizvoda za negu kose, za Zrenjanin. U moderno dizajniranom i prijatnom enterijeru ateljea možete dobiti stručne savete i vrhunsku uslugu. Konsultacije sa stručnim osobljem o tome koja forma, boja kose najbolje pristaje obliku lica, načinu odevanja, odnosno kompletnom životnom stilu.

Hotel Vojvodina Zrenjanin

U okviru hotela gostima je dostupan i besplatan parking obezbeđen rampom i kamerama.