Restoran

Veliki izbor sveže pripremljenih predjela, gotovih jela, jela sa roštilja, ribe, salata, specijaliteta kuće, raznih poslastica, učiniće vaš boravak u našem restoranu nezaboravnim.

Udobnošcu i ljubaznošcu osoblja zadovoljavamo zahteve gostiju. Restorani hotela Vojvodina, Ekskluziv i Elegant, predstavljaju idealan prostor za organizaciju proslava, poslovnih ručkova, koktela i sličnih događaja i nude veliki izbor domaćih i internacionalnih specijaliteta. Kapaciteti restorana su 250 i 150 mesta i njihovim spajanjem dobija se kapacitet od 400 mesta što je pogodno za organizaciju većih proslava.

NAŠI UKUSI

DORUČAK

U hotelu Vojvodina doručak je na bazi švedskog stola i služi se od 06:00 do 10:30 svakog dana. Kako naši gosti najčešće koriste ovu uslugu stalno radimo na njenom unapređenju i poboljšanju. Takođe posebu pažnju posvećujemo gostima koji su na posebnom režimu ishrane.

Usluga pansiona/polupansiona

Hotel Vojvodina je često domaćin velikim grupama turista, sportista, gostiju na kongresnim dešavanjima i slično. Svaki gost ima priliku da se upozna sa sadržajem pansionskog jelovnika (sa kratkim opisom sadržaja svakog jela) u svojoj sobi.

Usluge - a la carte

Restoran je otvoren kako za goste hotela tako i za ostale posetioce i nudi mogućnost naručivanja obroka po a la carte principu. Odlučite se za jelo po svom ukusu i uživajte u kvalitetno biranoj i vrhunski pripremljenoj hrani.

U mogućnosti smo da vam organizujemo svadbene svečanosti, proslave rođendana, krštenja, godišnjice braka, korporativne proslave i koktele, kao i usluge keteringa uz mogućnost dostave hrane na dogovorenu adresu.

PRONAĐITE UKUS KOJI VAM ODGOVARA