UDOBNOST

Elegantno i moderno uređene sobe nude sve što Vam je potrebno da se kod nas osećate kao kod kuće. Sve su sobe prostrane i prozračne, nude ugodnu i komfornu atmosferu, opremljene su posebno dizajniranim nameštajem od toplih i prirodnih materijala, te sa pažljivo odabranim detaljima. Apartmani i sobe imaju idiličan pogled na centar grada i odličan su izbor za sofisticiranog gosta.

DIZAJN

Prostori za boravak gostiju u hotelu uređen je prema svetskim standardima. Smatramo da naš ambijent može da zadovolji i najzahtevnije goste i pruži im atmosferu kakvu su želeli.

ODABERITE NAŠU USLUGU

Enterijer hotela je moderan, jednostavnih linija i toplih boja koji stvara pozitivan i prijatan osećaj tokom boravka naših gostiju. Prateći visoke standarde savremenog hotelijerstva, sobe i apartmani su opremljeni svim potrebnim sadržajima. Funkcionalnost u svrsi udobnosti na visokom nivou učiniće da se osećate kao kod kuće. Apartmani imaju idiličan pogled na centar grada i odličan su izbor za sofisticiranog gosta. Kvalitetom ponude i besprekornom uslugom želimo da opravdamo poverenje koje nam je ukazano.