Hotel Vojvodina
Srpski
Svadbe i proslave

Svadbe i proslave

VAŠ POSEBAN DAN

SVADBE

ODABERITE NAS ZA VAŠ POSEBAN DAN

Svadba kao jedan od najznačajnijih događaja u životu svakog čoveka zauzima posebno mesto u našoj ponudi. Prijatan enterijer hotelskih restorana je idealno mesto za vašu proslavu. Naš profesionalni tim izlazi u susret svim zahtevima mladenaca i brine o svim detaljima kako bi na dan svadbe bili opušteni i uživali sa svojim gostima.

U restoranima Hotela Vojvodina se vodi računa da se pruži maksimalan kvalitet ugostiteljske usluge i da se svako jelo koje se posluži pripremi sa posebnom pažnjom i od svežih namirnica. Pažljivo planiramo broj osoblja kako bi proslava protekla glatko.

Left
Right
  • Ribarsko ostrvo 1

Imamo čitav niz spremnih ponuda za vas, ali smo uvek spremni da ponudu prilagodimo vama i vašim željama. Svadbe u našem hotelu su već postale prepoznatljive i jedinstvene po ponudi služenja sa švedskog stola. Raznolikost švedskog stola pruža mogućnost gostima da sami kreiraju svoj tanjir u skladu sa svojim ukusima i željama. Ovakav način organizovanja svadbene proslave nailazi na sve veće zadovoljstvo kako mladenaca tako i njihovih zvanica.

Spoj prijatne atmosfere, vrhunske hrane i usluge učiniće vaše svadbeno veselje baš onakvim kakvim ste ga zamišljali.

Pored svega navedenog ono sto ističemo su svakako i pogodnosti za smeštaj vaših gostiju. Mladenci od hotela dobijaju gratis mladenački apartman, ali i popust na smeštaj gostiju svadbe.

Naše je zadovoljstvo da vam odgovorimo na sva dodatna pitanja koja imate u vezi sa svadbenim ponudama i da izadjemo u susret svim vašim dodatnim zahtevima te prilagodimo postojeće ponude.

PROSLAVE

NAJBOLJI IZBOR ZA SVE VAŠE BITNE DATUME

Naši restorani predstavljaju idealan prostor za organizaciju svih vrsta porodičnih proslava. Ukoliko slavite rođenje deteta, krštenje, rođendan, venčanje vaše je samo da nam ukažete poverenje i možete biti uvereni da ćete iz našeg hotela izaći sa najlepšim uspomenama. Sveže pripremljena domaća i internacionalna jela, po specijalnim receptima našeg kuvarskog tima, bude najlepše osećaje čak i kod najzahtevnijih gostiju.

Prilagođavamo se svim vašim zahtevima i potrebama i izuzetno nam je drago što godinama unazad ispunjavamo sve vaše standarde i očekivanja. Svaki naš zadovoljan gost je nagrada na koju smo posebno ponosni i koja nas motiviše da se unapređujemo, kako bismo i u budućnosti bili najbolji izbor za vas.

Left
Right
 • Ribarsko ostrvo 1

Tradicionalno, svake godine naš hotel je rezervisan za mature. Naši dragi srednjoškolci nam redovno ukazuju poverenje, a mi se maksimalno trudimo da ga opravdamo i pružimo im vrhunsku uslugu i maksimalni užitak kakav su oni i zaslužili.

 

Biće nam velika čast ukoliko nam ukažete poverenje i dozvolite nam da upotpunimo vaše najradosnije životne događaje i budemo svedoci stvaranja najlepših trenutaka za pamćenje.

 

ŠTA VAM NUDIMO?

Za organizaciju Vašeg svadbenog veselja na raspolaganju su:

Restoran „Elegant“ (kapacitet 250 osoba)

Restoran „Eksluziv“ (kapacitet 150 osoba)

Spajanjem ova dva restorana dobija se kapacitet od 400 mesta

 

 

 

Kontakt za sve dodatne informacije i rezervacije:

E-mail: zlatko.lojpur@hotel-vojvodina.rs

Telefon: +381 64 640 14 83

Left
Right
 • Hotel Vojvodina 0

 • Hotel Vojvodina 1

 • Hotel Vojvodina 2

 • Hotel Vojvodina 3

  KONFERENCIJSKA SALA

  KAPACITETA DO 350 MESTA
  Za svaku priliku
 • Hotel Vojvodina 4

 • Hotel Vojvodina 5

Newsletter Prijava
Saznajte prvi sve o našim promo ponudama