Hotel Vojvodina
Srpski
Seminari

Seminari

SEMINARI I KONFERENCIJE

Idealna lokacija

    Zahvaljujući položaju nadomak dva velika grada Beograda i Novog Sada i dugodišnjem iskustvu u organizaciji mnogobrojnih poslovnih skupova, Hotel Vojvodina u Zrenjaninu je idealan izbor za organizaciju vaših događaja.

 

    Odlična lokacija omogućava vam da tokom boravka u Hotelu Vojvodina istražite i brojne spomenike, muzej, pozorište i kulturna dešavanja u Zrenjaninu na svega nekoliko minuta hoda od hotela.

 

Biznis centar Vojvodina

Ukoliko želite da razvijate ideje, razmenite stečena znanja ili održite poslovni sastanak, naš biznis centar  je pravo mesto za vas.                                                                             

Dinamičnim poslovnim zahtevima biznis korisnika odgovoriće multifunkcionalna konferencijska sala sa 300 mesta, idealna za održavanje kongresa, seminara, većih poslovnih sastanaka,  prezentacija, treninga i drugih poslovnih aktivnosti.

Veliki video bim, mnogo prirodnog svetla, kao i dobra rasveta i dekorativno svetlo pružaju mogućnosti za organizovanje različitih događaja. Sala za par trenutaka može da se transformiše iz konferencijske sale u plesnu dvoranu, pozorišni podijum ili modernu učionicu.

Konstruktivno jedinstvena konferencijska sala bez stubova čini kompletan prostor skladnim i multifunkcionalnim, dajući vam mogućnost postavke u sali baš onako kako ste zamislili.

Pored velike konferencijske sale Hotel Vojvodina raspolaže i sa dve manje sale za rad koje primaju do 30 osoba i veoma su pogodne za manje poslovne susrete i rad u manjim grupama.

Sve na jednom mestu

Predah od radnog dela, posluženje kafe pauze, organizaciju keteringa na otvorenom ili zatvorenom sve je moguće na jednom mestu, jer se sve nalazi na jednom namenskom kongresnom spratu.

 Sve tri sale povezane su velikim foajeom koji sa aperitiv barom i terasom na otvorenom čini jedinstvenu celinu i namenjen je za posluženje kafe pauza, radnog koktel ručka, registraciju ili izložbeni prostor.

Profesionalni tim hotela

Uz visoko profesionalno osoblje sa velikim iskustvom u organiziranju domaćih i međunarodnih događaja i bogat izbor hrane i pića možete biti sigurni da će vaš događaj biti organizovan na visokom niovu. 

Desetine održanih seminara i mnoštvo zadovoljnih klijenata najbolji su dokaz kvaliteta i poverenja.

Left
Right
  • Ribarsko ostrvo 1
  • Ribarsko ostrvo 2
  • Ribarsko ostrvo 2

Za sve dodatne informacije i pitanja vam stojimo na raspolaganju.

Budite slobodni da nas kontaktirate putem

ili na telefon +381 23 561 233

U Hotelu Vojvodina u Zrenjaninu organizacija uspešnih događaja za pamćenje je ono što najbolje radimo!

Newsletter Prijava
Saznajte prvi sve o našim promo ponudama