Hotel Vojvodina
Srpski
Restorani

Restorani

RESTORANI Ekskluziv i Elegant

RESTORANI

Restorani Hotela Vojvodina, Ekskluziv i Elegant, predstavljaju idealan prostor za organizaciju proslava, poslovnih ručkova, koktela i sličnih događaja i nude veliki izbor hrane i pića u skladu sa vašim zahtevima.

Kapaciteti restorana su 250 i 150 mesta i njihovim spajanjem dobija se kapacitet od 400 mesta što je pogodno za organizaciju većih proslava, ali prilagođavanjem prostora može biti idealno i za manje diskretne proslave ili događaje.

U mogućnosti smo da organizujemo svadbene svečanosti, proslave rođendana, krštenja, godišnjice braka, korporativne proslave i koktele, kao i usluge keteringa uz mogućnost dostave hrane na dogovorenu adresu.

Posebno smo poznati po služenju hrane po principu švedskog stola, što predstavlja i poseban vizuelni doživljaj i za domaćine i goste.

NAŠI UKUSI

Left
Right
  • Ribarsko ostrvo 0
  • Ribarsko ostrvo 1
  • Ribarsko ostrvo 2
  • Ribarsko ostrvo 2
  • Ribarsko ostrvo 2
  • Ribarsko ostrvo 2
  • Ribarsko ostrvo 2
  • Ribarsko ostrvo 2
  • Ribarsko ostrvo 2
  • Ribarsko ostrvo 2

DORUČAK

Doručak se služi na bazi švedskog stola od 06:00 do 10:30 svakog dana. Izbor namirnica je širok i naše osoblje će se potruditi da dan započnete baš onako kako treba – dobrim i zdravim doručkom.

Kako nam je zdravlje naših gostiju na prvom mestu, pratimo preporuke za prevenciju Covid–19 virusa.

USLUGA PANSIONA/POLUPANSIONA

Hotel Vojvodina je često domaćin velikim grupama turista, sportistima, gostima na kongresnim dešavanjima i slično. Za ove prilike, ali i za individualne goste koji žele usluge pansiona ili polupansiona, imamo posebno pripremljen pansionski jelovnik. U mogućnosti smo da ponudimo i opciju švedskog stola i set menija u zavisnosti od vaših zahteva.  

USLUGE - A LA CARTE

Restoran sa dugom tradicijom, koji je ušuškan u prizemlju hotela, pruža poseban doživljaj za svakog gosta. Veliki izbor jela, uvek od svežih pažljivo biranih namirnica, spremljenih sa posebnom pažnjom naših kuvara, kao i veliki izbor vina i pića će pored prijatnog ambijenta, učiniti da se rado vraćate. Restoran je otvoren i za goste hotela i za ostale goste. Svim korisnicima usluga je omogućen besplatan parking.  


U mogućnosti smo da vam organizujemo svadbene svečanosti, proslave rođendana, krštenja, godišnjice braka, korporativne proslave i koktele, kao i usluge keteringa uz mogućnost dostave hrane na dogovorenu adresu - VIŠE INFORMACIJA

IZLOG CAFFE

Izlog Caffe u Hotelu Vojvodina je idealno mesto za predah i uživanje. Nalazi se pored recepcije u prizemlju hotela. Širok spektar ceđenih sokova, smutija od voća i povrća, kafa je dostupan kao i veliki izbor opcija za doručak, obrok salata, ukusnih sendviča i glavnih jela. U toplijem delu godine otvorena je i letnja bašta Izlog Caffe-a. Celokupna ponuda je dostupna i u opciji za poneti.

Izlog Caffe je otvoren za sve goste hotela, kao i za sve posetioce.

Newsletter Prijava
Saznajte prvi sve o našim promo ponudama