Hotel Vojvodina
Srpski
Smeštaj

Smeštaj

Smeštaj

Inspirativni boravak u centru grada!

UDOBNOST

Bilo da ste u naš hotel došli zbog odmora i opuštanja, privatnih poseta, privučeni znatiželjom da upoznate vojvođansku kulturu ili zbog poslovnih obaveza, konferencija ili ličnog usavršavanja, posvećeni smo tome da se kod nas na svakom koraku osećate prijatno i zadovoljno, kao u komforu svog doma.

Elegantno i moderno uređene sobe i apartmani, nude udobnost i ugodnu atmosferu. Kombinacija tradicionalne banatske atmosfere i moderne, elegantne infrastrukture, omogućava nam da budemo jedan od vodećih smeštajnih objekata u regionu.

Godinama unazad smo unapređivali naše hotelske usluge, slušajući sugestije gostiju, čime smo opravdali poverenje mnogobrojnih kako domaćih tako i gostiju iz inostranstva.

Biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo!

LOKACIJA

Hotel Vojvodina je smešten u centru Zrenjanina, u samoj pešačkoj zoni i u neposrednoj blizini gradskih znamenitosti.
Kao izuzetnu prednost ističemo postojanje prostranog parkinga, čiji je prilaz iz Skerlićeve ulice.
Ukoliko želite da osetite atmosferu iz srca Zrenjanina, uživate u pogledu na interesantne banatske građevine, a opet da budete sigurni da će Vaše vozilo biti apsolutno bezbedno, naš hotel je pravo mesto za Vas.
Hotelski parking, koji je kompletno pokriven video nadzorom, Vam je na raspolaganju 24h i za goste hotela je besplatan.
Left
Right
  • Hotel Vojvodina 0
  • Hotel Vojvodina 1
  • Hotel Vojvodina 2

Soba sa francuskim ležajem

Ukoliko dolazite sami ili u paru, naše sobe sa francuskim ležajem su sve što Vam je potrebno za vrhunski ugođaj. Sigurno nećete pogrešiti ako se odlučite za ovu smeštajnu jedinicu, jer moderno uređen enterijer u kombinaciji sa izuzetno prijatnom atmosferom može da Vam garantuje trenutke maksimalnog užitka. Kako ne biste zapostavili ni svoje radne obaveze na raspolaganju Vam je i radni sto kao i besplatni pristup Wi-FI mreži.
Saznajte više
Left
Right
  • Hotel Vojvodina 0
  • Hotel Vojvodina 1
  • Hotel Vojvodina 2

Dvokrevetna soba

Želite privatnost i Vaš prostor za relaksaciju, ali da ipak ne budete sami, idealna opcija za Vas su naše dvokrevetne sobe. Dizajnirane su tako da u svakom momentu pored maksimalne udobnosti možete da se uverite i u izuzetnu fukncionalnost prostora. Pored udobnih kreveta i prostranog kupatila, ove sobe imaju i radni prostor i stalan pristup WI- Fi mreži kako biste mogli da se posvetite svojim poslovnim zadacima.
Saznajte više
Left
Right
  • Hotel Vojvodina 0
  • Hotel Vojvodina 1
  • Hotel Vojvodina 2

Apartman

Prostrani, moderno uređeni apartmani sa idiličnim pogledom na centar grada garantuju vrhunski ugođaj svakom sofisticiranom gostu. Apartmani pored udobnog kreveta u spavaćem delu imaju i izdvojen dnevni boravak u kojem se nalazi sofa na razvlačenje. Ukoliko privatno ili poslovno želite da posetite Zrenjanin, a nemate gde da prenoćite, sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za neki od naših apratmana, jer su pogodni kako za porodice tako i za poslovne ljude koji žele duži vremenski period da borave u hotelu.
Saznajte više
Newsletter Prijava
Saznajte prvi sve o našim promo ponudama